Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Януковича поруч і радіє, що він став "свіжіший"

Неділя, 13 лютого 2005, 19:39
Віктор Янукович зізнається, що виявився неготовим до опозиції.

"Перше питання, яке мені ставили: ти уявляєш, що таке бути в опозиції? Ні. Бо я все життя працював керівником підприємств, а потім головою уряду", - сказав Янукович в інтерв’ю ТСН каналу "1+1".

Янукович сказав, що "не виключає" блокування з іншими силами на виборах до парламенту-2006. "Переговори ідуть на різних рівнях, депутатів, фракцій політичних сил, в регіонах і тут в центрі".

Однак, за словами Януковича, остаточне рішення ухвалить з’їзд Партії регіонів.

Янукович також пояснив, чому він після програшу на виборах поїхав у Підмосков’я – там він відпочивав у молодості. За словами автора сюжету, Янукович сказав, що він там спав та обдумував те, що сталося.

До своєї поразки ставиться по-філософськи. "Не буває виграшів без програшу. Поразка стимулює збирати сили і далі рухатися вперед".

За словами автора сюжету, Янукович сказав, що не сприймає деяких нових членів уряду, прізвищ не називає.

Щодо голосування за Тимошенко депутатів "Регіонів України", то, за словами Януковича, "багатьом симпатична ця мужня жінка". Однак ці слова автор сюжету переказав – прямої мови Януковича не було.

Також, сказав автор сюжету, Янукович пояснив, що деякі голосували за Тимошенко, бо "залежні від влади".

Янукович також попередив, "чим більший буде тиск і силові методи до моїх прихильників, тим жорсткішим буде і моя позиція".

Водночас він сказав, що "ми будемо прагнути, щоб приймати участь у якому-то вигляді в будівництві країни".

За словами Януковича, з Кучмою він не спілкується принципово, бо вважає його дії зрадою. Він також сказав, що відбуваються перевірки фірми його сина, але визнав, що все в межах закону, сказав автор сюжету.

Дружина Януковича, за його словами, "як була поруч зі мною, так і є".

"Радіє, що я свіжіший став", - додав Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування