Нємцов розповідає, радником з яких питань його призначив Ющенко

Понеділок, 14 лютого 2005, 08:49
Один з лідерів російської партії "Союз правих сил" Борис Нємцов заявляє, що президент України Віктор Ющенко призначив його своїм радником.

В указі про призначення чітко позначені поставлені переді мною задачі: я маю залучати російські інвестиції в українську економіку і у такий спосіб забезпечувати поліпшення інвестиційного клімату в Україні в цілому", - сказав Нємцов "Інтерфаксу".

Прес-секретар президента Ірина Геращенко підтвердила, що Нємцов призначений позаштатним радником Ющенка, повідомляє РІА "Новини".

"Віктор Ющенко завжди виступав за активізацію й поглиблення відносин з Росією на всіх рівнях - міжпартійних, міжполітичних і в гуманітарних сферах", - сказала журналістам Геращенко, коментуючи це призначення.

"Нова українська влада зацікавлена в тому, щоб кожен політик або представник ділової еліти, що може додати щось до поглиблення двосторонніх відносин, працював, як посланник доброї волі", - відзначила прес-секретар президента.

Раніше, під час "помаранчевої революції" Нємцов кілька разів приїжджав до Києва і виступав перед мітінгуючими на Майдані Незалежності на підтримку Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування