Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівниками УТ-1 одночасно будуть Стецьків, Шевченко і Ткаченко?

Понеділок, 14 лютого 2005, 08:50
Віце-прем'єр з гуманітарної політики Микола Томенко пропонує не віддавати керівництво Національної телекомпанії в одні руки.

Як розповів Томенко в інтерв'ю "Українській правді", він пропонує "на перехідний період" створити у керівництві УТ-1 "систему конкуренції".

За словами Томенка, президентом Національної телекомпанії має бути "політик зі сторони". "Не хотів би спалювати нікого... Ну, це хтось а ля Тарас Стецьків", - пояснив Томенко.

Він пояснив, що такий політичний президент УТ-1 має "зачищати" спадщину старого керівництва у договорах оренди приміщень, реклами тощо.

За його словами, функції віце-президента слід розділити між двома особами: "Перший – це менеджер, який займається і рекламними речами, другий – це людина, яка займається інформаційними речами".

"Трійка, яка б мене влаштувала: президент – Стецьків, віце-президент з питань менеджерських і інших речей – Олександр Ткаченко, а віце-президент і інформаційний шеф-редактор Андрій Шевченко", - сказав Томенко.

Також Томенко нагадав про існування наглядової ради Національної телекомпанії, які він має очолювати за посадою. За словами Томенка, наглядова рада повинна формуватися за новим принципом: третину членів призначає президент або уряд, третину – Верховна Рада і третину – громадськість.

"Наглядова рада буде розглядати концепцію розвитку каналу, використання коштів і таке інше", - сказав Томенко.

Він також пояснив, чому виступає проти концентрації всієї влади у національній телекомпанії в одних руках. "Якщо буде одна особа – вона сама буде займатися рекламою, орендою, творчістю і так далі. Це провокує до корупції будь-яку чесну людину і до неефективності системи управління".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...