Ющенко добре себе почуває. А до лікарів їздить тільки в неробочий час

Понеділок, 14 лютого 2005, 15:45
Консультації з лікарями із приводу відновлення колишнього вигляду свого обличчя ніяк не вплинуть на темп, графік і працездатність президента України Віктора Ющенка й проводяться в неробочий час.

Про це по телефону РІА "Новини" у понеділок повідомила прес-секретар українського президента Ірина Геращенко.

"Президент у минулі вихідні відвідав одну з медичних клінік у Швейцарії, де провів консультації з лікарями. Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що ніяк не може звикнути до нового обличчя після отруєння, і хотів би зробити все можливе, щоб відновити колишній свій вигляд", - сказала прес-секретар українського президента.

За її словами, напружений графік роботи зайвий раз свідчить про хороший стан здоров'я президента України.

Вона відмовилася прокоментувати результати неофіційного візиту Ющенка до Швейцарії, пославшись на те, що "глава держави не робить закритості по темі стану свого здоров'я, але ця тема вкрай делікатна".

"Президент неодноразово заявляв, що всі питання по стану свого здоров'я, особливо після отруєння, будуть розглядатися відкрито, але в цьому випадку це був приватний візит, як звичайний відвідувач клініки", - стверджує Геращенко.

У той же час, якщо результати обстеження Ющенка у швейцарській медичній клініці будуть принципово важливі для українського суспільства, прес-секретар пообіцяла їх обнародувати привселюдно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування