Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нємцов не поїде з Росії, хоча там не вірять у його здатність радити

Понеділок, 14 лютого 2005, 16:04
Президент Російського союзу промисловців і підприємців Аркадій Вольський назвав некоректним призначення лідера "Союзу правих сил" Росії Бориса Нємцова радником президента України Віктора Ющенка.

Про це Вольський сказав журналістам у Києві в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Не вважаю це коректним. Знаю його років 15. Це був гарний губернатор Нижегородської області. Він непоганий "технар". Але радити в іншій країні - не так все просто", - відзначив Вольський.

"Якщо це буде радник з технічних питань - це одне, якщо з політичних - це інше", - додав він.

У той же час, в прямому ефірі радіостанції "Ехо Москви" у понеділок Нємцов назвав призначення на посаду радника президента України своєю громадською роботою.

"Я буду жити в Москві, просто доведеться частіше бувати в Україні й у Києві", - уточнив він.

Однією з перших рекомендацій позаштатного радника українського президента стане необхідність прийняття в Україні закону про націоналізацію. Нємцов повідомив, що він уже висловив свою думку керівництву України.

"У законі буде чітко позначено, які підприємства будуть націоналізуватися або реприватизуватися, а які - не будуть, - пояснив він. - Якщо перелік таких підприємств буде обмежений, короткий і закритий, інвестиційний клімат буде поліпшуватися".

"Я не є українським державним чиновником, як, втім, і російським, - підкреслив Нємцов. - Тому ніякого тупого лобіювання не буде".

"Я не приховую, що багато моїх товаришів і знайомих із заздрістю дивляться на Україну, а багато з них думають, чи не переїхати туди назовсім, у випадку, якщо тут (у Росії) стане невмоготу", - сказав Нємцов.

Читайте також:

Нємцов розповідає, радником з яких питань його призначив Ющенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування