Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко примусив Луценка, Червоненка й Омельченка займатися мистецтвом

Понеділок, 14 лютого 2005, 16:41
Президент Віктор Ющенко призначив віце-прем'єр-міністрів Миколу Томенка та Олега Рибачука співголовами Оргкомітету конкурсу "Євробачення-2005".

Про це повідомили агентству УНІАН у прес-службі Томенка.

Крім того, до складу Оргкомітету увійшли міністр культури та мистецтв Оксана Білозір, міністр з питань надзвичайних ситуацій Давид Жванія, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, міністр фінансів Віктор Пинзеник, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, міністр транспорту та зв'язку Євген Червоненко.

Серед інших членів Оргкомітету - голова Держмитслужби Микола Каленський, голова Державної прикордонної служби Микола Литвин, мер Києва Олександр Омельченко, виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення-2005" Павло Грицак.

Крім того, до складу Оргкомітету запропоновано увійти Руслані Лижичко, Віталію Кличку та директору ТОВ "Студія звукозапису "Люксен" Олександру Ксенофонтову.

Згідно з указом президента, співголови Оргкомітету повинні забезпечити координацію роботи міністерств та відомств з проведення конкурсу.

У тижневий строк запропоновано переглянути плани проведення конкурсу. Крім того, урядовці повинні забезпечити фінансування витрат на підготовку і проведення конкурсу з урахуванням пропозицій Національної телекомпанії України, а в разі необхідності - подати на розгляд Верховної Ради законопроект щодо внесення відповідних змін до закону про бюджет.

НТКУ доручено забезпечити організацію і проведення пісенного конкурсу згідно з вимогами Європейської мовної спілки.

Контроль за виконанням указу покладений на Державного секретаря Олександра Зінченка.

Як відомо, після минулорічної перемоги на конкурсі "Євробачення-2004" української співачки Руслани Лижичко, Україна отримала право на проведення конкурсу "Євробачення-2005".

Конкурс має відбутися в Києві наприкінці травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...