Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко доб’ється від Піскуна відповідей про Кірпу, Ляха і Гонгадзе

Понеділок, 14 лютого 2005, 19:47
Президент України Віктор Ющенко доручив Генеральній прокуратурі активізувати розслідування ряду резонансних кримінальних справ.

Про це повідомив державний секретар України Олександр Зінченко в понеділок на прес-конференції в Харкові, передає Інтерфакс-Україна.

"Віктор Андрійович дав доручення по дуже багатьох резонансних справах. Дано доручення щодо завершення справи про самогубство Кірпи, щодо смерті Юрія Ляха, щодо багатьох і багатьох обставин", - сказав Зінченко.

Він підкреслив, що на нинішньому етапі "до кінця документально відпрацьоване чітке доручення по багатьом пунктам щодо загибелі журналіста Георгія Гонгадзе". "Я думаю, чотирьох років було абсолютно досить, щоб вийти на справжній результат", - підкреслив Зінченко.

Крім того, він відзначив, що Служба безпеки України повинна протягом 5-6 днів визначитися з підходами до кадрового формування обласних управлінь.

Зінченко підкреслив, що СБУ "активно допрацьовує підходи по завершенню формування регіонального особового складу".

"Думаю, що 5-6 днів - цей той максимальний строк, що ми даємо службі, щоб вона формувала ці підходи", - сказав він, відзначивши, що це стосується всіх областей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування