Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кременя взяли, бо він єдиний ходив до Ющенка. На Банкову ідуть працювати Качур і адвокат Ющенка

Вівторок, 15 лютого 2005, 09:56
Посада куратора регіонів у секретаріаті президента запропонована депутату з "Нашої України" Павлу Качуру.

"Пропозицію зайняти місця в секретаріаті для регіональної політики надійшло Павлу Качуру", - сказав держсекретар Олександр Зінченко на першій прес-конференції в приміщенні секретаріату.

Зінченко, додав, що "ще на одну посаду в секретаріаті запропоновано Тараса Стецьківа".

"Хоча в самий останній момент з'явилися нові підходи. Ми подумаємо, і в першу чергу подумає він", - додав Зінченко. Як відомо, Стецьківа пропонують на керівництво УТ-1.

Зінченко сказав, що існує ідея розділити керівництво в УТ-1. "Одна людина буде опікуватися політичним керівництвом, а інша – моделюванням каналу", - сказав Зінченко.

"Мова не іде про те, щоб добре показувати президента... Ми ж домовилися, що цензури не буде. Але якщо людина не включає кнопку (УТ-1), то це стає загрозливим явищем".

На питання, чому керівництво УТ-1 не запропоновано комусь із телевізійників, Зінченко сказав: "Найбільш відомі керівники комерційних каналів не проявили відповідної політичної, громадянської позиції, щоб сьогодні розглядатися на посаду керівника національної телекомпанії".

"Я завжди з тремтінням ставився до цієї назви – Національна телекомпанія. Якщо національна, то має буде найкращою", - додав Зінченко.

Він також сказав, що не можна було довго займатися пошуками керівника УТ-1, бо через три місяці в Києві має пройти "Євробачення". "Немає коли чекати", - сказав Зінченко.

На прес-конференції Зінченко також повідомив про причини призначення першим заступником державного секретаря екс-міністра освіти Василя Креміня.

"Василь Кремінь – це єдиний міністр, який був не гостем, а співпрацював з центральним штабом Віктора Ющенка (під час виборів). Інших міністрів там не було", - сказав Зінченко.

Він повідомив, що в секретаріаті працюватиме і представник Ющенка у Верховному суді адвокат Микола Полудьонний, який "у зв'язку з відпусткою поки не приступив до роботи". Однак Зінченко не уточнив, на якій посаді він буде.

На питання, чому не було оголошено конкурс на заступників держсекретаря, Зінченко сказав: "Ми були в лещатах... Робота секретаріату не могла відкладатися на два-три тижні".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: