Суд дістався до убивць журналіста Александрова

Вівторок, 15 лютого 2005, 11:57
Апеляційний суд Луганської області розпочав вивчати докази причетності злочинного угропування "17 участок" до вбивства Ігоря Александрова.

Про це повідомляє прес-служба генпрокуратури.

Зараз там продовжується розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 12 осіб, які у складі організованої злочинної групи вчинили ряд тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство журналіста Ігоря Александрова.

У зв’язку з задоволенням клопотання підсудного Олександра Рибака про заміну захисника, у судовому засіданні оголошено перерву на невизначений час до вступу у справу іншого адвоката, після чого розгляд справи буде продовжено.

Відповідно до закону, для запрошення іншого захисника у стадії судового розгляду підсудному надається не менше трьох діб, після чого захисник має право на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи протягом певного часу.

Александров помер у липні 2001 року внаслідок отриманих травм. Спочатку в його вбивстві звинувачувався бомж Юрій Вередюк, якого суд виправдав.

Напередодні свого звільнення у 2003 генпрокурор Святослав Піскун заявив, що генпрокуратура встановила, що до вбивства журналіста причетні підприємець зі Слов'янська Олександр Рибак, його брат Дмитро і ще двоє місцевих молодиків, Руслан Турсунов та Олександр Онишко.

Причиною вбивства стала, за версією прокуратури, "Дюссельдорфська касета", яка містила компромат на Рибака.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування