Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі скаржаться, що Ющенка про них неправильно інформували

Вівторок, 15 лютого 2005, 13:57
Оцінка ситуації в Донецькій області, озвучена президентом України Віктором Ющенком в ході візиту в Донецьк, не відповідає дійсності.

Таку оцінку критичним висловленням Віктора Ющенка на адресу області дав у вівторок журналістам глава обласної ради Борис Колесников.

"Несумлінні співробітники й помічники підготували матеріал, що не відповідає дійсності", - сказав він.

При цьому він нагадав, що "у Донецькій області другий після Києва розмір середньої заробітної плати. А багатьом шахтам сьогодні не вистачає людей. І не проблема безробіття, а проблема зайняття вільних робочих місць".

За словами Колесникова, "всі питання, порушені президентом України будуть розглянуті відповідними управліннями облдержадміністрації й комісіями облради, і буде дана відповідь. Інформація багато в чому не відповідає дійсності. Багато в чому!".

Колесников пообіцяв дати оцінку протягом 30-40 днів".

У свою чергу новий губернатор Вадим Чупрун погодився з думкою Колесникова.

"Я ще раз повторюю й підтримую Бориса Вікторовича в тому плані, що треба ретельно вивчити все те, що було сказано. Не можна сьогодні рубати із плеча, тому що є моменти, які не зовсім точні в матеріалах, які були надані президентові для цієї промови... Нам треба ретельно вивчити все й об'єктивно підійти до кожного момента, який був піднятий президентом", - відзначив він.

У той же час донецький губернатор додав: "Багато питань були висловлені об'єктивно, дійсно. Можливо, дещо емоційно... Але наше завдання сьогодні, і обладміністрації й обласної ради, зробити усе необхідне, щоб розвіяти цю тінь, навести порядок".

Колесников також заявив, що буде виступати із пропозиціями про те, щоб до вступу країни до СОТ ті пільги, які гарантовані для вільних економічних зон були дотримані.

"Я вважаю, що президента неправильно інформували. У нас відбулася бесіда після його виступу. Він прийняв аргументи обласної ради, і буде окрема нарада з цього питання... Я думаю, президент дасть відповідну оцінку", - відзначив Колесников.

Остров

Читайте також:

Розгромний виступ Ющенка в Донецьку

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування