Київ можуть залишити без світла і тепла

Середа, 16 лютого 2005, 09:42
Акціонерна компанія "Київенерго" заявляє про можливе масове знеструмлення споживачів центральної частини столиці і повне припинення теплопостачання Печерського, Голосіївського і Дарницького районів Києва.

Як повідомили УНІАН у Департаменті громадських зв'язків АК "Київенерго", вчора о 17.00 постачання природного газу на ТЕЦ-5 "Київенерго" газопостачальними компаніями було знижено до критичного рівня.

О 17.34 від електромережі автоматично відключено енергоблок 300 МВт. Решта перебувають у передаварійному режимі. Температура тепломережі знизилася на 16 градусів Цельсія відносно заданого температурного графіка.

Зважаючи на незначну кількість мазуту на ТЕЦ-5 і подальше зниження тиску газу, можливе масове знеструмлення споживачів центральної частини міста і повне припинення теплопостачання Печерського, Голосіївського і Дарницького районів.

Відповідальність за наслідки при можливих техногенних аваріях та масових відключеннях споживачів від теплової та електричної енергії буде повністю покладена на газотранспортні та газопостачальні компанії, зазначають у Департаменті громадських зв'язків "Київенерго".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування