Червоненко витратив на готель 2000 доларів за ніч і поїхав на потязі

Середа, 16 лютого 2005, 10:17
Міністр транспорту Євген Червоненко відвідав Російську Федерацію з робочим візитом.

Він став першим українським міністром, який відвідав Москву після того, як змінилась виконавча влада, повідомляє Радіо Свобода.

Про це, як про велику честь, пан Червоненко сказав на спільній прес-конференції зі своїм російським колегою Михайлом Левітіним.

Наголошувалось, що буде чимало спільних проектів, і робота між Міністерствами транспорту РФ і України продовжуватиметься. Михайло Левітін спеціально підкреслив, що його український колега, як найголовніше, визначив спадкоємність транспортної політики і зв’язків між РФ і Україною.

Візит Євгена Червоненка передбачав зустрічі не тільки з російськими урядовцями, але із бізнесменами, зацікавленими в співробітництві з українською стороною.

Номер в готелі "Арарат Парк Хаятт" став справжньою резиденцією головного українського транспортника, в якому також мали відбуватися ділові зустрічі.

Російські бізнесмени мали переконатися, що мають справу з керівником потужного відомства, адже навіть день проживання в готелі "Арарат Парк Хаятт" коштує 1790 американських доларів.

До російської столиці Євген Червоненко прибув на потязі. І на потязі (разом з усіма керівниками українських залізниць, своїми заступниками та іншими представниками галузі) повернувся до української столиці. Як заявив Євген Червоненко, це надійний транспорт, і він обрав його для перших відвідин російської столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News