Зінченко буде як Медведчук, тільки з косметичними змінами

Середа, 16 лютого 2005, 10:24
Оприлюднене у вівторок положення про секретаріат президента, аналітики називають копією колишньої адміністрації президента з елементами лінгвістичних змін.

Політолог Вадим Карасьов в інтерв'ю "Німецькій хвилі" зазначив, що новий держсекретар Олександр Зінченко фактично залишився правонаступником повноважень Віктора Медведчука.

Це та сама адміністрація президента, яку очолював Віктор Медведчук лише з деякими косметичними змінами, які торкнулися перейменування управлінь на служби, вважає політолог Вадим Карасьов.

За його словами, прикладом того, що держсекретар успадкував вплив свого попередника свідчить хоча б представлення Зінченком губернаторів областей, залишивши за собою потужні важелі впливу на політичні процеси країни.

Відтворення старої політичної архітектури, на думку аналітика, призведе до боротьби за вплив між Кабінетом Міністрів, Радою національної безпеки та оборони і секретаріатом президента.

Перші прояви конкуренції вже стали публічними. Прем'єр Юлія Тимошенко, коментуючи функції секретаріату, заявила, що її ніхто не зможе замінити навіть з дублюючими повноваженнями, зазначає радіо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування