Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл здивований, що в "Зоряному" показуватимуть фільми

Середа, 16 лютого 2005, 10:46
Екс-керівник виборчого штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл вважає "дивним" той факт, що в будівлі штабу знову будуть показувати кіно.

"Для мене це дивна інформація, оскільки я не бачу сенсу знову перетворювати будівлю штабу в кінотеатр "Зоряний", – сказав Чорновіл в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, раніше планувалося, у даному будинку буде розташовуватися Партія регіонів. "У Києві що, мало кінотеатрів? Нехай краще б отут був нормальний діловий центр для опозиції", - відзначив він.

Коментуючи інформацію щодо того, що в будинку кінотеатру "Зоряний" відновили показ кінофільмів через те, що штаб Януковича хотіли позбавити цього будинку на тій підставі, що він не діє як кінокомлекс, Чорновіл відзначив, що не може нічого сказати з цього приводу, оскільки не знає про майновий стан будівлі.

Раніше, 26 липня, колишній керівник виборчої кампанії Сергій Тігіпко заявляв, що штаб Януковича орендує приміщення "Зоряного" на законних підставах, і ніхто не збирався перепрофілювати цей кінокомплекс.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування