Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович в "Зоряному". Він готується "підстроїти" під себе партію

Середа, 16 лютого 2005, 11:47
У Віктора Януковича "нормальний" настрій, і він продовжує працювати в будинку кінотеатру "Зоряний".

Про це повідомив ЛІГАБізнесІнформ екс-керівник виборчого штабу Януковича Тарас Чорновіл.

При цьому він зазначив, що основна робота Януковича сьогодні полягає в підготовці до з'їзду Партії регіонів, який пройде в березні цього року. На з'їзді, за його словами, вирішуватиметься головне питання - буде партія в опозиції до нинішньої влади чи ні.

Чорновіл переконаний, що, при ухваленні рішення з цього питання партія повинна "підстроюватися під позицію" Януковича, а не навпаки.

Екс-керівник виборчого штабу також відзначив, що Янукович не відмовляється від співробітництва в рамках опозиції з нинішньою владою. "Віктор Янукович не раз казав, що він в опозиції до влади, але не до держави", - додав він.

Янукович, за словами Чорновола, задоволений позицією прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, котра висловила готовність до співробітництва з опозицією на користь держави.

На думку Чорновола, це співробітництво може виражатися в тому, що критика опозицією дій уряду буде коректною і стриманою, а влада, зі свого боку, не чинитиме тиску на опозицію, належні їй ЗМІ, і прислухатиметься до її думки.

Таке співробітництво, упевнений Чорновіл, обов'язково буде, хоча поки що особливого бажання влади в цьому напрямку він і не бачить.

Читайте також:

Чорновіл здивований, що в "Зоряному" показуватимуть фільми

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...