Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАВЛОВСЬКИЙ ВІДХРЕЩУЄТЬСЯ ВІД ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА

Середа, 16 лютого 2005, 13:31
Президент Фонду ефективної політики Гліб Павловський відкидає свою причетність до всього, що може бути пов'язане з отруєнням президента України Віктора Ющенка.

"Це примітивна фальсифікація, яку я повністю відкидаю", - сказав Павловський у середу "Інтерфаксу".

Напередодні в ефірі "5 каналу" українського телебачення було заявлено про передачу в Генпрокуратуру України плівки із записом телефонної розмови, у якій нібито співробітники російських спецслужб говорять про те, що ідея отруїти Ющенка належить Павловському.

"Це - досить дрібна неправда телеканалу, який працює в режимі пропаганди й контрпропаганди", - сказав Павловський.

Запис телефонної бесіди двох співробітників ФСБ, яка нібито мала місце, була оприлюднена 23 грудня 2004 року в програмі Володимира Ар'єва "Закрита зона" на "5 каналі".

У минулий вівторок в ефірі згаданого телеканала Ар'єв сказав, що плівки із цим записом просто принесли в редакцію.

Він заявив, що не сумнівається в автентичності плівок, пославшись на бесіду з одним з учасників телефонної розмови, прізвище якого повідомив нібито тільки слідчим.

Павловський, коментуючи ці повідомлення, сказав, що ще в грудні програма "5 каналу", у якій йшла мова про згадану плівку, "здавалася занадто грубою піар-акцією навіть для прихильників нинішньої влади". "Навіть неспеціалістам очевидно, що такі питання, як можливість отруєння політичного діяча, не можуть обговорюватися телефоном", - підкреслив політолог.

Він не виключив, що акція "могла бути розроблена якимись колами в українській службі безпеки, з метою розвитку антиросійських настроїв й у прагненні "подати" можливе отруєння Ющенко в новій упаковці".

Павловський сказав також, що "має у своєму розпорядженні неперевіреними поки відомості про те, що інформаційні вкидання, подібні версії "5 каналу", розглядаються деякими колами в Україні як симетрична відповідь на незакриту в Росії справу щодо (прем'єр-міністра України) Юлії Тимошенко".

Читайте також:

ОТРУЇТИ ЮЩЕНКА ВИГАДАВ ГЛЄБ ПАВЛОВСЬКИЙ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...