Губернатор Червоній починає робити підкоп під Суркіса?

Середа, 16 лютого 2005, 19:32
Новопризначений губернатор Рівненщини Василь Червоній вимагає звільнення голови обласної федерації футболу Володимира Поліщука.

Про це повідомляє сайт Champion з посиланням на Федерацію футболу України.

У ФФУ таку вимогу розцінили як "неаргументований тиск з боку органів державної влади, що заборонено Законом України".

"Спочатку Володимиру Поліщуку було запропоновано добровільно залишити посаду керівника голови обласної федерації. Після цього викликали до губернатора області Василя Червонія. Без конкретних аргументів він запропоновував йому залишити власну посаду", - розповів про ситуацію технічний директор ФФУ Василь Заброда.

"Для нас ця ситуація стала справжнім шоком, адже у Законі України чітко сформульовано, що втручання державних органів у діяльність громадських організацій не допускаються. На жаль, мені не вдалося про це нагадати пану Червонію: я намагався потрапити до нього на прийом, однак від розмови зі мною він відмовився", - додав він.

За словами Заброди, Федерація футболу України не залишиться осторонь цього питання.

Як відомо, Федерацію футболу України наразі очолює Григорій Суркіс. Його одностайно було переобрано на цю посаду в липні 2004 року. Голова ФФУ обирається на 4 роки.

Однак гуманітарний віце-прем'єр Микола Томенко, катаючись у минулі вихідні на ковзанах, не виключив, що ініціюватиметься переобрання голови ФФУ.

Читайте також:

Тимошенко на ковзанці, Суркіс у небезпеці

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування