Радник президента каже, що Тимошенко відроджує Радянський союз

Четвер, 17 лютого 2005, 10:08
Радник президента Олександр Пасхавер піддав критиці наміри прем'єр-міністра Юлії Тимошенко переглянути приватизацію трьох тисяч підприємств.

В інтерв'ю "Німецькій хвилі" він називав такі заяви глави уряду невиваженими і надто тривожними для інвесторів, як і саму ідею повторного продажу майна.

За його словами, апетити нової влади щодо кількості підприємств, які мають бути повернуті у державну власність для повторного продажу, зростають з геометричною прогресію.

Ще у вівторок президент називав цифру 30, стверджуючи, що перелік таких об'єктів має бути чітко визначеним і не підлягати поповненню. Вже через добу прем'єр Тимошенко збільшує кількість підприємств з перспективою на реприватизацію в 100 разів. За інформацією Фонду державного майна, фактично потрібно переглянути 42 відсотки всеукраїнської приватизації за останні п'ять років.

Чи увійшли до "чорного" списку, складеного генпрокурором Піскуном, ті об'єкти, які продавалися за часів прем'єра Ющенка, поки невідомо, адже у 2000-му і 2001-му роках зафіксовані часи найактивнішої приватизації за весь період.

Радник президента Олександр Пасхавер каже, що подібну заяву можна прирівняти до гасла, на кшталт "ми все повертаємо в державну власність і відроджуємо Радянський Союз".

Читайте також:

ТИМОШЕНКО МОЖЕ РЕПРИВАТИЗУВАТИ ДО 3 000 ПІДПРИЄМСТВ, які покривав Кучма і Ко


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування