Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі депутати вибачилися перед Ющенком

Четвер, 17 лютого 2005, 11:53
Депутати Донецької обласної й міської рад заявляють про свою непричетність до розміщення постерів з фашистською символікою в Донецьку, коли 31 жовтня 2003 року там перебував Віктор Ющенко.

Про це йдеться у зверненні депутатів обласної і міськради Донецька, опублікованому в газеті "Жизнь", текст якого наводить Острів.

"Під час останнього відвідування Донецької області Ви згадали про події, які відбулися в Донецьку 31 жовтня 2003 року. Ви справедливо обурилися розміщенням на міських білбордах постерів з фашистською символікою", - говориться у зверненні.

"Ми шкодуємо про те, що сталося, і заявляємо, що ні обласна рада, ні міська рада, ні міський виконком не причетні до цього інциденту. Більше того, ніколи представники органів місцевого самоврядування області не дозволяли собі нетактовних або неправдивих висловлень або дій на чиюсь адресу", - сказано в документі.

"Висловлюємо солідарність із Вашою думкою - у Донбасі, який пережив жахи Великої Вітчизняної війни, - ніколи не було місця нацизму, ксенофобії й фашизму", - сказано у зверненні.

Нагадаємо, що під час свого візиту в Донецьк президент Ющенко, виступаючи перед місцевими керівниками, вимагав від них публічних вибачень за розміщення плакатів, на яких Ющенко був зображений у нацистській формі.

Читайте також:

ЮЩЕНКО НЕ ПРОБАЧИВ ТИХ, ХТО НАЗВАВ ЙОГО НАЦИСТОМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування