Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко "забула" про Безсмертного, а він працює з нею як на кораблі

Четвер, 17 лютого 2005, 13:38
Віце-прем'єр Роман Безсмертний працює в уряді Юлії Тимошенко, яку він раніше критикував, оскільки він член команди Ющенка.

На прес-конференції у четвер Безсмертний сказав: "Нас президент посадив у човен, і смикатися у човні, коли ми одна команда – не слід".

Коментуючи момент у день представлення уряду, коли спочатку було оголошено, що місце віце-прем'єра вакантне, а потім через 10 хвилин Тимошенко оголосила ним Безсмертного, сам Безсмертний жартома зазначив: "Я міг би сказати, що забули надрукувати указ, а ви все одно напишете, що жінка хотіла "віддячити" чоловікові...".

"Я відношуся до цього (моменту в парламенті) спокійно, бо ми в одному човні", - додав Безсмертний.

Як відомо, Безсмертний виступив категорично проти внесення Тимошенко на посаду прем'єра і називав її "шантажисткою".

На прес-конференції в четвер Безсмертний також сказав, що пропонував президенту Ющенку варіанти ліквідації адміністрації президента, але вони не були сприйняті.

Як сказав Безсмертний, "по завданню Віктора Андрійовича я готував проект положення про канцелярію, апарат президента – назвіть як завгодно".

"Таких проектів три, вони передбачали ліквідацію цього інституту... Те, що зараз залишилося – я не хочу коментувати. Оцінювати нинішню структуру має можливіть Віктор Андрійович Ющенко", - сказав Безсмертний.

Він нагадав, що колись уже готував варіант реформування АП для тодішнього глави Євгена Кушнарьова і реформування структури апарату Верховної Ради для спікера Івана Плюща.

Безсмертний також повідомив, що хоч він зараз і віце-прем'єр з адмінреформи, але не має стосунку до призначення голів райадміністрацій. "Я до цього не маю відношення, але попередив їх, що драть буду як сидорових кіз".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування