Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко має з'ясувати, чому Білоконь отримує пенсію в 15 тисяч

Четвер, 17 лютого 2005, 15:07
Генпрокуратура України звернулася до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з проханням провести службову перевірку "адекватності" пенсії екс-міністра МВС Миколи Білоконя, що складає 14 336, 33 грн.

Про це йдеться у листі-відповіді за підписом заступника Генерального прокурора України, прокурора м. Києва Присяжнюка на депутатське звернення депутата Василя Червонія, повідомляє прес-служба УНП.

У листі йдеться, що попередньою перевіркою, проведеною прокуратурою м.Києва, встановлено, що "екс-міністру МВС Білоконю призначено пенсію за вислугою років 14 336, 33 грн".

"Окрім того, за даними столичної прокуратури, йому виплачено одноразову допомогу при звільнені на пенсію у розмірі 258 409, 96 грн", - йдеться у листі.

"Враховуючи, що "законність нарахування вказаної пенсії викликає обґрунтовані сумніви", Генпрокуратура просить керівника МВС Юрія Луценка "провести за даним фактом службову перевірку, дослідивши в т.ч. питання адекватності щомісячного грошового забезпечення колишнього міністра Білоконя, виходячи з якого нараховано пенсію", - йдеться у листі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...