Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗВАРИЧ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ і не відчиняє кухню

Четвер, 17 лютого 2005, 16:10
Попри чутки про можливу відставку з посади міністра юстиції, Роман Зварич у четвер продовжує виконувати обов'язки міністра.

Про це сам Зварич сказав у коментарі "Українській правді".

"Я поки що не бачив проекту і тим більше підписаного указу президента про моє звільнення", - сказав Зварич.

У четвер в першій половині дня він перебував у секретаріаті президента. На запитання, що він там робив, Зварич сказав: "Займався функціями, які властиві міністру юстиції".

"Виходячи з того, що президент України за Конституцією є гарантом Конституції, то міністр юстиції повинен могти допомогти президенту формувати свою правову політику, в тому числі по відношенню до рішень органів виконавчої влади".

Зварич категорично відмовився коментувати інформацію про те, що він написав заяву про відставку:

"Я не буду коментувати речі, які не входять у мою компетенцію. Це компетенція прем'єр-міністра. Зверніться до неї".

"Ви мене питаєте відкрити внутрішню кухню. Внутрішню кухню міністр юстиції не буде відкривати, якщо це суперечить його розумінню конституційної процедури. Поки немає коментаря і позиції прем'єр-міністра, яка міститься у відповідному поданні президенту щодо звільнення будь-якого міністра, я не буду коментувати".

Зварич також відмовився коментувати слова віце-прем'єра Романа Безсмертного, що він пішов у відставку через рішення уряду заборонити реекспорт нафти.

"Це прерогатива віце-прем'єр-міністра – робити такі заяви. Якщо він має доручення прем'єр-міністра їх робити, то будь ласка, я не можу це коментувати", - сказав він.

"Українська правда"

Читайте також:

Зварич подав у відставку... через нафту

Чому йде Зварич?

МІНІСТР ЮСТИЦІЇ ПОДАЄ У ВІДСТАВКУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування