Рибачук вірить у паталогічну чесність Медведчука

Четвер, 17 лютого 2005, 18:20
Віце-прем'єр-міністр України Олег Рибачук переконаний у тому, що посадовці, причетні до фальсифікацій виборів президента України, мають бути покарані.

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН.

"Треба зробити жорсткі висновки тим, хто безпосередньо був пійманий за руку на фальшуванні виборів. Всі посадовці, які були спіймані на фактах фальсифікації, мають бути покарані, щоб більше "не повадно" було. Тому що це в нас не останні вибори", вважає Рибачук.

Він прокоментував факт, що Генпрокуратура не залучила як підозрюваних у справах ні екс-главу адміністрації президента Віктора Медведчука, ні інших осіб, голоси яких начебто є на оприлюднених записах телефонних розмов, що свідчать про фальсифікації:

"Але у мене немає сумніву, що до цього дійде. Тим більше, що той же Медведчук просто запрошує до цього. Він же каже, що в нього немає проблем у житті. Він вирішив, що це можна попіаритися, ну можна, але ж воно просто небезпечно".

"Його участь у фальсифікаціях виборів не мені доказувати, я не є прокурором. Я вірю в те, що він абсолютно патологічно чесна людина. Про це знають всі українці, й усе його життя про це говорить. Про це томи написано. Але є люди, які вважають інакше, відкрита кримінальна справа. Слідство триває і не одне", - зазначив Рибачук.

26 листопада 2004 року керівник апарату Віктора Ющенка народний депутат Рибачук повідомив, що в розпорядженні штабу Ющенка є документальні докази того, що "група людей - керівництво штабу Януковича у співпраці з деякими членами ЦВК, особисто з керівником ЦВК паном Ківаловим, за активної участі тоді керівника адміністрації президента Медведчука, вступили в "злочинну змову" щодо фальсифікації результатів виборів".

Рибачук продемонстрував записи телефонних розмов про те, як під час першого та другого туру виборів проводились фальсифікації результатів членами команди Віктора Януковича.

Рибачук стверджував, що у всіх цих фальсифікаціях важливу роль відіграв на той момент глава адміністрації президента України Медведчук.

Народний депутат відмовився назвати джерело, яке надало записи, але зазначив, що воно надійне. З його відповіді можна було зрозуміти, що йдеться про людину, яка працює в правоохоронних органах

Читайте також:

Суд не задовольнив позов Медведчука, бо Рибачук боягуз?

СУД ВИЗНАВ МЕДВЕДЧУКА ПРИЧЕТНИМ ДО ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ВИБОРІВ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News