Павловського викрила ворогуюча група?

П'ятниця, 18 лютого 2005, 10:39
Журналіст "5 каналу" Володимир Ар'єв припускає, що аудіозапис про причетність Гліба Павловського до отруєння Віктора Ющенка був зроблений російською групою, що ворогує з політтехнологом.

"Людина, з якою я зустрічався, висловила припущення: відомо, що в Москві давно існують різні ворогуючі групи. І цей запис дістали саме ті, які ворогують із групою, куди входить і Павловський", - сказав Ар'єв в інтерв'ю "Комсомольській правді".

"Більше того, дану інформацію, наскільки я зрозумів, хотіли донести й до Путіна. Не знаю, чи вийшло в них це", - додав він.

На думку Ар'єва, людина, яка принесла компакт-диск із записами на "5 канал" - це "скоріше за все, хтось, пов'язаний зі спецслужбами".

"Це звичайний компакт-диск. Його принесли на наш канал анонімно й залишили із супровідним листом, де говорилося, що ці записи можуть допомогти слідству й прояснити багато обставин", - розповідає журналіст.

"Я вийшов на одного з тих, чий голос (як ми визначили) звучав на цих записах. Ми зустрілися, і ця людина повністю підтвердила факт дійсності даних розмов. Правда, спочатку він попросив не називати його імені. Я, звичайно, погодився", - говорить Ар'єв.

За словами журналіста, його співрозмовник розповів, що "як і всі в той час, спочатку припускав можливість ведення аудіозаписів, але не передбачав такого розвитку подій".

"Ця ж людина підтвердила й наші припущення стосовно Гліба Павловського, оскільки в нас ще не було стовідсоткової впевненості у справжності його голосу", - сказав Ар'єв.

15 лютого, за словами журналіста, йому особисто подзвонив Генпрокурор Святослав Піскун і попросив передати йому записи. "Зрозуміло, я не відмовив", - говорить Ар'єв.

Крім того, він заперечує, що плівки були обнародувані через тиск на журналістів.

"Я вже чув, що Павловський все заперечує і навіть висловився про якийсь тиск на мене особисто, про якісь страхи, які я нібито відчуваю", - прокоментував журналіст реакцію політтехнолога.

"Хоча кому як не Павловському відомо, у яких жорстких умовах працювали журналісти "5 каналу" до й під час виборів! Він уже точно знає про те, який тиск ми витримали. І я не уявляю, хто або що може нас сьогодні залякати...", - додав Ар'єв.

Читайте також:

ПАВЛОВСЬКИЙ ВІДХРЕЩУЄТЬСЯ ВІД ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування