Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корчинський і Вітренко гальванізуватимуть напівтрупи

П'ятниця, 18 лютого 2005, 11:26
Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський та голова Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко увійшли до вищої ради Євразійського союзу молоді, установчий з'їзд якого відбудеться 26 лютого.

Крім них, до вищої ради цієї молодіжної організації увійшов також відомий у Росії ідеолог євразійства й антиглобалізму Олександр Дугін, повідомляє "Львівська газета" у матеріалі про прес-конференцію Корчинського в Москві у приміщенні РІА "Новости".

Завданням створюваної організації є, зокрема, боротьба проти "атлантичного, глобального імперіалізму".

За словами Дугіна, присутнього на прес-конференції Корчинського, "міжнародні організації, які створив Дмитро Корчинський, будуть частиною російського Союзу".

Сам Корчинський додав, що союзниками антиатлантистів та антиімперіалістів в Україні будуть Віктор Янукович і Тарас Чорновіл, повідомляє газета.

"Ми будемо гальванізувати всі напівтрупи в Україні", – наголосив Корчинський.

"Ми з тріском програли, зазнали нищівної поразки. До влади в Україні прийшли романтики й фанатики, неприємна, але здібна команда. Вони взяли владу незаконно – "через бунт", тому влада в Україні має великий потенціал", – зазначив у Москві Корчинський.

Разом з тим, за його словами, "незабаром в Україні почнеться розчарування".

"Ми здатні протистояти жовтогарячій загрозі. Хоча в Україні опозиція – це бариги з кримінальним минулим", - наводить слова Корчинського видання.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування