Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович визначився із своєю опозиційністю і йде на вибори

Субота, 19 лютого 2005, 15:53
Партія регіонів має намір створити коаліцію опозиційних сил.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович, виступаючи на 3-ій звітній виборній конференції Харківського регіонального відділення Партії регіонів 19 лютого.

Зокрема, він заявив про намір вести переговори з можливими союзниками по опозиційному блоку.

Янукович повідомив, що Луганське й Одеське відділення партії на своїх конференціях прийняли рішення про вступ в опозицію, і закликав Харківське відділення також прийняти таке рішення. Делегати підтримали пропозицію Януковича.

Лідер партії заявив, що підготовка до парламентських виборів 2006 року фактично вже розпочалася. "Ми чітко повинні зрозуміти: наша мета не тільки перемогти на виборах у Верховну Раду, але й на виборах у місцеві ради. Якщо ми підтвердимо результат минулої (президентської) виборчої кампанії, то це буде серйозна перемога", - сказав він.

Говорячи про програмні пріоритети партії на майбутніх виборах, Янукович зазначив, що у внутрішній політиці такими пріоритетами повинні бути динаміка зростання економіки й рівня добробуту громадян, яка була в 2003-2004 роках під час його прем'єрства.

Зокрема, за його словами, зростання зарплати має бути не менше 25%, зростання ВВП - більше 12%; повинні бути збережені ті соціальні виплати, які проводив Кабінет Міністрів Януковича, збережена динаміка погашення внутрішнього й зовнішнього державного боргів.

Щодо зовнішньої політики Янукович вважає за необхідне не допустити протиставляння наміру України вступити в Європейський Союз і створення Єдиного Економічного Простору. Лідер Партії регіонів заявив про необхідність об'єднання цих двох векторів.

Янукович заявив про те, що у України не може бути іншого шляху, крім вступу у Світову організацію торгівлі. "Україна, як і Росія, стане членом СОТ й відразу буде створений ЄЕП. Тут буде загальний ринок за правилами СОТ", - сказав він.

Він заявив, що 5 березня в Києві пройде з'їзд Партії регіонів, де, зокрема, буде оголошений квітневий призов до партії.

"Український вибір"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування