Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НАРЕШТІ ПІДПИСАВ УКАЗ ПРО ПОРОШЕНКА

Субота, 19 лютого 2005, 16:39
Президент України Віктор Ющенко офіційно призначив Петра Порошенка секретарем Ради національної безпеки і оборони України, який за посадою є радником президента України з питань національної безпеки і оборони.

Таке призначення міститься в указі "Про деякі питання організації діяльності Ради національної безпеки і оборони України", який Ющенко підписав, повідомляє його прес-служба.

Згідно з цим документом визначено склад РНБОУ, куди входять 12 осіб під головуванням президента, та окреслено коло повноважень секретаря Ради.

Секретареві РНБОУ доручено подати у місячний термін пропозиції щодо внесення змін до Закону України "Про Раду національної безпеки і оборони України", проект положення про апарат Ради національної безпеки і оборони України.

Також Порошенку доручено подати пропозиції щодо вдосконалення інформаційно-аналітичного та організаційно-технічного забезпечення діяльності Ради, граничної чисельності працівників її апарату.

Указом ліквідовано Координаційний комітет по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю при президентові України. Його повноваження передані Раді національної безпеки і оборони України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування