ЗВАРИЧ ПЕРЕДУМАВ ІТИ У ВІДСТАВКУ

Понеділок, 21 лютого 2005, 09:27
Міністр юстиції України Роман Зварич не має наміру йти у відставку.

Про це він заявив в інтерв'ю "5 каналу" в Брюсселі, де міністр перебуває у складі урядової делегації для переговорів з ЄС.

За словами Зварича, ніякого конфлікту в уряді не існує, повідомляє УНІАН.

"5 канал" також повідомив, що українська делегація на чолі з віце-прем'єром з євроінтеграції Олегом Рибачуком та міністром юстиції Романом Зваричем вилетіла до Брюсселя на перемовини з Євросоюзом звичайним рейсом і в "економкласі".

"Це означає, що українські посадовці протягом польоту їстимуть звичайну їжу і питимуть недорогі напої, а сидітимуть в одному салоні із звичайними громадянами. Таку піар-акцію вони назвали "новою позицією нової влади", - зазначає канал.

Як відомо, 17 лютого прес-служба Міністерства юстиції України повідомила про намір Зварича подати у відставку.

В інтерв'ю "5 каналу" міністр пояснив своє рішення втручанням в роботу його відомства депутатів, які мають вплив на нафтопереробну сферу, та спробами деяких осіб втягнути членів його сім'ї в корупційні схеми.

Віце-прем'єр-міністри Микола Томенко та Роман Безсмертний заявили, що Зварич не погодився з рішенням уряду припинити реекспорт нафти.

Натомість вчора президент Віктор Ющенко висловив сподівання, що урядовій команді вдасться знайти порозуміння в ситуації, яка виникла довкола можливої відставки Зварича, і міністр залишиться на своїй посаді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування