Порошенко погрожує Григоришину і СДПУ(о) кримінальними справами, якщо вимкнуть електроенергію

Понеділок, 21 лютого 2005, 12:25
Секретар Ради національної безпеки й оборони Петро Порошенко критикує державну виконавчу службу Міністерства юстиції за дії під час захоплення енергопостачальних компаній "Прикарпаттяобленерго" й "Полтаваобленерго" представниками компаній, контрольованих російським бізнесменом Костянтином Григоришиним.

Про це Порошенко сказав у коментарі телеканалу "1+1" у неділю, повідомляють Українські новини.

Зокрема, Порошенко назвав ситуацію із захопленням "Прикарпаттяобленерго" і спробою захоплення "Полтаваобленерго" 17-18 лютого проявом глибокої кризи в системі виконання судових рішень.

"...Відбиттям глибокої кризи, що склалася з виконанням судових рішень, коли приходять озброєні люди і з того, і з іншого боку...", - сказав Порошенко.

Він також заявив про необхідність порушення кримінальних справ у разі, якщо корпоративні конфлікти в обленерго призведуть до відключень електроенергії.

Як повідомлялося, директор компанії "Ей-Ві-Сервіс Корпорейшн", який здійснює юридичне обслуговування групи енергопостачальних компаній, Олександр Вартанян обвинуватив Порошенка в причетності до спроби захоплення "Полтаваобленерго".

Сам Порошенко заперечив свою причетність до захоплення компанії.

Читайте також:

Порошенко не допомагав Григоришину і не загрожує Тимошенко

Григоришин розблокував обленерго Суркіса в Полтаві. Щоб захопити три інших

Порошенко допомагає Григоришину відбирати у Суркіса обленерго? Суркісу допоможе Корчинський

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування