Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скликає підприємців на раду

Понеділок, 21 лютого 2005, 16:11
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє при реалізації урядових реформ враховувати інтереси підприємців і закликає їх до діалогу.

Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, Тимошенко вважає, що головним завданням для успішного розвитку національної економіки є боротьба з корупцією, у тому числі з контрабандою.

Для її викорінення була оголошена реалізація урядової програми "Контрабанда - стоп!", однак, зазначає прем'єр-міністр, жертвою дії цієї програми внаслідок нерозуміння ситуації стали не лідери контрабандних операцій, а рядові представники малого й середнього бізнесу, чиї товари виявилися нерозмитненими на складах.

Тимошенко у зверненні до підприємців підкреслює, що ситуація, коли внаслідок реалізації урядових реформ страждає чесний підприємець, а численні контролери й реальні контрабандисти продовжують збагачуватися, надалі не повториться.

Прем'єр заявила, що уряд знає про проблеми імпортерів товарів народного споживання, працює над їхнім вирішенням й обов'язково знайде вихід, який задовольнятиме інтереси держави й бізнес.

Тимошенко запросила підприємців до діалогу й оголосила про початок публічної акредитації при Кабміні для того, щоб взяти участь у нараді з прем'єром, яка пройде 25 лютого.

Щоб акредитуватися на нараду з Тимошенко, потрібно зателефонувати за номером 8-044-256-77-99 чи написати на електронну адресу taranch@kmu.gov.ua з 16.00 21 лютого до 19.00 24 лютого 2005 року.

"Якщо у вас є не тільки скарги, але й пропозиції щодо оптимізації роботи уряду в напрямку протидії контрабанді, я запрошую Вас на цю зустріч", - сказано у зверненні. В ньому також зазначено, що про точний час зустрічі буде повідомлено додатково.

Прем'єр-міністр висловила надію, що нарада стане початком цивілізованого діалогу між бізнесом і владою.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування