Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нова профспілка НТКУ доведе, що в буфеті телекомпанії немає алкоголю

Понеділок, 21 лютого 2005, 17:03
Нова профспілка Національної телекомпанії України вимагає вибачень від ведучого "5-го каналу" Романа Скрипіна за слова про алкоголь в буфеті телекомпанії та добиватиметься повернення колишнього свого ведучого Володимира Голосняка, який відмовився працювати за темниками.

На засіданні нової профспілки НТКУ була представлена творча концепція розвитку телекомпанії. Увазі журналістів були запропоновані рубрикації цієї концепції, повідомляє "Телекритика".

Потім члени профспілки перейшли до обговорення завдань та напрямків діяльності профспілки. А саме: формування робочих груп з проведення моніторингу телепрограм, груп з тематичних розділів колективного договору, формування оргкомітету з підготовки власної концепції реформування компанії та проведення міжнародної Інтернет-конференції.

Також на зборах розглядалося положення про раду наставників Національної телекомпанії, яка має стати дорадчим органом нової профспілки. Основним її завданням є досягнення компромісу між членами трудового колективу.

Крім того, на зборах, шляхом голосування, було вирішено зробити все можливе, щоб повернути в НТКУ ведучого Голосняка, який звільнився через відмову працювати за темниками.

Ще одним питанням, яке постало на обговорення, було обурення словами Романа Скрипіна, сказаними в прямому ефірі під час інтерв’ю з Тарасом Стецьківом: "Велика проблема є у використанні у буфетах НТКУ алкоголю".

Члени профспілки вирішили вимагати спростування цих слів і вибачення в прямому ефірі.

Також обговорювалося питання роздержавлення НТКУ. Воно було сприйняте працівниками компанії різко негативно. На зборах усі висловлювалися за можливість існування Національної телерадіокомпанії поряд із Громадським телебаченням.

Понад те, за повідомленням УНІАН, нова профспілка НТКУ вимагає внесення компанії до переліку стратегічних об'єктів, що не підлягають приватизації.

Як повідомлялося, нову профспілку НТКУ було створено у відповідь на ініціативу створення громадського телебачення на базі Національної телекомпанії України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...