Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ВІДЧУВАЄ КАМПАНІЮ ПРОТИ СЕБЕ і попросив свого земляка піти у відставку

Понеділок, 21 лютого 2005, 17:31
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин звернувся до керівника митної служби Миколи Каленського із проханням написати заяву про відставку з посади.

Про це Литвин сказав на зустрічі з колективом інформаційного агентства УНІАН у понеділок. За його словами, він попросив Каленського "як земляка, свого товариша" написати заяву про відставку з посади.

Крім того, спікер відзначив, що проблеми на митниці є, але все-таки вона працює набагато краще, ніж при попередніх урядах. Литвин сказав, що всі добре знають, що низка митниць були прямо підлеглі не голові Державної митної служби.

При цьому він заприсяг "всім святим, що в мене є - здоров'ям своїх дітей і своїм особистим здоров'ям", що "я ніякої вигоди не мав, не маю й мати не буду". За його словами, люди, які зав'язані в різних угодах, вважають, що й інші живуть за тими ж принципами.

На думку Литвина, ситуація, пов'язана із призначенням Віталія Олуйка главою Хмельницької облдержадміністрації й Сергія Касьянова главою Дніпропетровської облдержадміністрації, є початком кампанії проти спікера.

"Це ланки ланцюга тієї кампанії, яку почали проти мене, і ви це прекрасно бачите, і я це добре відчуваю", - підкреслив Литвин.

За його словами, "у нас уміють дружити проти когось". "Якщо якісь є претензії до мене як до голови Верховної Ради, нехай скажуть, я відзвітуюся й відповім на будь-яке питання", - сказав спікер.

За словами Литвина, всі проблеми пов'язані з тим, що він сьогодні не демонструє "телячий захват ніким" і діє так, як вважає за потрібне. "Це не подобається ні тим, ні іншим", - сказав він.

Литвин сказав, що свідоцтвом початку кампанії проти нього як голови ВР також є ув'язування його імені із ситуацією щодо керівництва Державної митної служби України й прив'язка його імені й лідера фракції НАПУ Ігоря Єремєєва до скандалу з міністром юстиції Романом Зваричем.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Чому йде Зварич?

Тимошенко скомандувала "Контрабанда – стоп!", але залишила на місці креатуру Литвина

Ющенко звільнив першого губернатора. Креатуру Литвина

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: