Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Медведчука бачить загрозу здобуткам Януковича

Понеділок, 21 лютого 2005, 18:16
СДПУ(О) "рішуче" засуджує плани масової реприватизації, оголошені новим урядом.

Про це йдеться у заяві СДПУ(о), поширеній у ЗМІ.

На думку СДПУ(о), в Україні рішенням суду щодо перегляду результатів приватизації "Криворіжсталі" "фактично розпочато процес перерозподілу власності".

"В країні існує правовий механізм перегляду результатів приватизації у випадках, коли в ході її проведення були порушення законодавства або нові власники неналежним чином виконували інвестиційні та інші зобов’язання. Немає ніяких об’єктивних причин для того, щоб надавати цьому процесу характер масової кампанії з вочевидь політичним присмаком", - говориться в заяві.

СДПУ(о) також наголошує, що "суперечливі" заяви представників нової влади щодо намірів перегляду результатів приватизації, незалежно від того, йде мова про тридцять чи про три тисячі підприємств, "здатні завдати величезної шкоди економіці та міжнародному інвестиційному іміджу країни".

"Якщо ж справа дійде до практичної реалізації цих незаконних планів, економіка, безумовно, зазнає нищівної кризи", говориться в заяві.

СДПУ(о) вказує, що після політичної кризи минулого року нова влада, замість конкретної практичної роботи, "усі зусилля зосередила на розподілі та перерозподілі крісел, владних повноважень", що знизило темпи економічного зростання.

"Під загрозою наразі всі ті економічні та соціальні надбання, які були отримані в останні роки ціною величезних зусиль. Не треба бути економістом, щоб зрозуміти: підприємство, якому загрожує зміна власника, не буде працювати ефективно", - говориться в заяві.

На думку, СДПУ(о), всі ці негативні процеси "унеможливлять детінізацію економіки, про яку так багато говорять представники влади".

СДПУ(О) наголошує, що заяви представників влади створюють "реальну загрозу для економіки країни" закликають всіх, кому не байдуже майбутнє країни, протидіяти "незаконному перерозподілу власності, використовуючи для цього всі наявні правові важелі".

"Українська правда"

Читайте також:

ТИМОШЕНКО МОЖЕ РЕПРИВАТИЗУВАТИ ДО 3 000 ПІДПРИЄМСТВ, які покривав Кучма і Ко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...