Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко все робив правильно. Тепер партія кличе його захищати переслідуваних

Понеділок, 21 лютого 2005, 18:21
Політрада партії "Трудова Україна" висловлює довіру діям лідера партії Сергія Тігіпка під час президентської виборчої кампанії й підтримку в його подальшій діяльності на чолі організації.

У резолюції політради "Трудової України" відзначається, що "політрада залишає за партією право перейти у кваліфіковану опозицію до тих дій нової влади, які будуть порушувати конституційні права й свободи громадян, що означатиме критичну оцінку прийнятих владою рішень, встановлення громадського контролю за виконанням задекларованих під час виборів зобов'язань, розробку й обговорення в суспільстві власних пропозицій з вирішення соціально-економічних проблем країни".

"Політрада доручає лідерові партії розпочати переговорний процес і консультації з керівниками інших політичних партій, провести політичну дискусію в партії з питань її політичного позиціювання й стратегічних завдань на даному етапі, підготовки до участі в парламентській виборчій кампанії 2006 року, підсумки якої підбити на черговому з'їзді "Трудової України", - йдеться в резолюції.

Політрада відзначає, що партія "Трудова Україна" послідовно виконала рішення VII з'їзду й свої зобов'язання з підтримки кандидата на пост президента України Віктора Януковича. "Наша позиція була визначена не з міркувань політичної кон'юнктури або персоналій, а на підставі таких принципових критеріїв, як ставлення кандидатів до політичної реформи й відповідність задекларованих ними положень програмним завданням партії", - зазначається в документі.

"Партія залишається на своїх принципових позиціях, насамперед в тому, що стосується підтримки вітчизняного товаровиробника, захисту внутрішнього ринку, посилення соціальної політики держави, розвитку відносин з Росією, статусу російської мови, участі в ЄЕП, послідовності просування України в Європейський Союз.

У ситуації, коли з боку прихильників нової влади спостерігаються спроби звести рахунки зі своїми політичними опонентами і їхнім бізнесом, відбувається переслідування інакомислячих ЗМІ, здійснюється моральний тиск на тих виборців, хто мав власну позицію, ми заявляємо, що партія "Трудова Україна" стане на їх захист", - сказано в декларації політради партії "Трудова Україна".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування