Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Земляк і товариш" Литвина чекатиме поки його звільнить Ющенко

Вівторок, 22 лютого 2005, 14:13
Голова Державної митної служби України Микола Каленський заявляє, що його перебування на посаді залежить від волі президента й прем'єр-міністра.

Про це, як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, він заявив на прес-конференції у вівторок.

Коментуючи останню інформацію, що з'являється в пресі навколо його подальшої роботи на посаді голови Держмитслужби, а також останні висловлення спікера парламенту Володимира Литвина, Каленський сказав:

"Я дуже поважаю Володимира Литвина. Але посада голови Державної митної служби призначається указом президента й звільняється указом президента. Це воля президента й прем'єр-міністра. Як вони приймуть рішення, так і буде. І я вчиню по совісті".

У той же час, Каленський підкреслив, що в органах митної служби існує проблема кадрових призначень.

Він підкреслив, що в цю службу необхідно приймати на роботу винятково професіоналів. Каленський відзначив, що до нього часто звертаються із проханням призначити, не звільняти або поновити на посаді якусь конкретну особу.

Зокрема, до нього звертаються із проханням взяти на роботу людину, що не компетентна у цій галузі. Так, наприклад його просили взяти в органи митної служби стоматолога. "Ну й куди ж вони всі рвуться?", - запитав Каленський.

Читайте також:

ЛИТВИН ЧУЄ КАМПАНІЮ ПРОТИ СЕБЕ й попросив свого земляка піти у відставку

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування