Медведчук не зрадить своїй партії і вважає діаманти над каміном несмаком

Вівторок, 22 лютого 2005, 17:28
Колишній керівник адміністрації президента Віктор Медведчук вважає, що залишиться головою партії.

"Думаю, я залишуся головою партії. Але навіть якщо переоберуть, я залишуся її членом. З партії ніколи й нікуди не піду. Це моя єдина партія в житті", - заявив він в інтерв'ю журналу "Контракти".

При цьому він додав, що рейтинг недовіри до його партії "дійсно зависокий" через його попередню посаду.

На запитання, чи будуть залучатися російські політтехнологи Марат Гельман і Гліб Павловський до підготовки до виборів 2006 року, Медведчук відповів так: "Павловського до партійних справ ми не залучали ніколи. А Гельман дійсно надавав окремі консультативні послуги, але виборчою компанією не займався".

Медведчук також повідомив, що, переймаючи плюси, які були в колишньої опозиції, а саме "принциповість і наполегливість у боротьбі з владою у відстоюванні своїх позицій", він не буде використовувати такі методи як "революція, блокування трибун або захоплення державних установ".

На запитання про "хатинки Медведчука" і про те, чи не припускає він виникнення питання про його власність, колишній глава АП сказав, що йому "не хотілося б про це думати". "Влада, яка перейшла із учорашнього стану опозиції й оголосила, що Україна повинна бути демократичною, на такі дії не має права".

Він розповів, що живе в Пущі-Водиці в будинку, який купив два роки тому. "17 мільйонів доларів - це міф. А скільки він коштує - стосується тільки мене. Хочу підкреслити, що я купив цей будинок законно...", - сказав він.

"Можу також додати, що я не мільярдер. Колись дуже активно займався юридичним бізнесом. Але коли вперше був обраний народним депутатом, вирішив для себе, що буду займатися тільки політикою. Я став лідером партії й продав всі свої акції. Кошти, які я одержав, лежать на моєму банківському рахунку в Україні. З тих пір бізнесом не займаюся".

Він розповів, що у нього в будинку три каміни, але "без діамантів". "Немає й 16-кілограмової решітки із золота... діаманти й камін - це несмак", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News