Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич підставив свою матір. У нього вже є "будиночок" у Закарпатті, і не один

Вівторок, 22 лютого 2005, 23:11
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявляє, що увага правоохоронних органів до матері Нестора Шуфрича пояснюється великою кількістю власності, що числиться на ній.

Процедура приватизації цих великих земельних ділянок, що записані на матір депутата від СДПУ(О), викликає сумнів, підкреслив міністр в коментарі для "Української правди".

"Цинічно і нелюдяно вішати на свою 72-літню матір величезні ділянки землі і нескромні будиночки, що були приватизовані дуже неакуратним способом", - заявив Луценко, коментуючи заяву Шуфрича про тиск на нього.

"Це питання не про цинічність нової влади, а питання про його (Шуфрича) честь", - додав міністр.

Він також повідомив, що готовий дати Шуфричу тиждень, щоб він "набрався хоробрості" і переписав на себе всі об'єкти у Закарпатті, приватизовані на його матір і інших підставних осіб.

У вівторок Шуфрич повідомив про те, що його мати, 72-літня Марія Шуфрич одержала повістку від УМВС України у Закарпатській області з викликом на допит.

Шуфрич назвав такі дії міліції "цинічним і нелюдським тиском". "Подібні методи і дії нової влади - це груба, нелюдська боротьба з опозицією", - вважає депутат.

Разом з тим, Шуфрич вже був помічений у прагненні здобути у своє володіння цінні землі. Відповідно до попереднього рішення Київради, яке пізніше було скасовано, депутатові виділили 3,22 га заповідної землі в Конча Заспі.

"Я із Закарпаття. Традиція жити у власному будинку в нас стародавня. І я думаю, що зможу повторити щось з того, що мені так близько і дорого у Закарпатті", - говорив тоді Шуфрич про свій майбутній маєток в Конча Заспі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування