Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якби Янукович не сидів, він обов'язково пішов би в армію

Середа, 23 лютого 2005, 13:38
Екс-кандидат у президенти Віктор Янукович шкодує, що не служив в армії.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам після церемонії покладання квітів до Могили Невідомого солдата в Києві, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

"Я жалкую. Трапилося так у моєму житті, що цього не відбулося. Такі були обставини, але я з більшою повагою ставлюся до воїнів", - підкреслив він.

Раніше, на запит віце-прем'єра Миколи Томенка під час його перебування главою Комітету з питань свободи слова й інформації екс-міністр оборони Олександр Кузьмук дав відповідь, що Янукович за рішенням призивної комісії міста Єнакієве зарахований в запас 2-ої категорії".

"До 2-ої категорії "обмежено придатних до військової служби" належать громадяни як за станом здоров'я, так і ті, які відбували строк покарання відповідно до рішення суду або на час призову перебували під слідством", - говорилося в документі.

Янукович також, виступаючи перед своїми прихильниками в середу, заявив, що вступ України в НАТО одразу протиставить нашу країну Росії й зробить її залежною від політичного блоку НАТО. При цьому він закликав "всіма можливими політичними методами" не допустити цього.

"Україна традиційно пов'язана з Росією, насамперед економічно, і якщо сьогодні буде порушено баланс економічних інтересів, ми з вами почнемо зазнавати поразок, які відіб'ються на житті наших людей", - сказав він.

У Могили Невідомого солдата в Києві Януковича зустрічали близько 200 його прихильників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування