Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВО І ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Середа, 23 лютого 2005, 15:18
Печерський районний суд Києва виніс ухвалу про арешт 98,71% акцій ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" Київ".

Відповідно до ухвали суду, копія якого є в розпорядженні агентства "Інтерфакс-Україна", суд у такий спосіб задовольнив заяву представника компанії "Пасифик Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед", який має намір у майбутньому подати до суду позов про відновлення права на перевагу при купівлі цих акцій.

Компанія володіє іменними акціями клубу в розмірі 0,1% статутного фонду. Вона вважає, що в процесі відчуження акцій у розмірі 98,71% статутного фонду відповідно до пропозицій компаній "Комерко комерсіал Лімітед", "Когнімакс Венчурес Лімітед", "Соккер Маркетінг Інтернешнл Лімітед" і низки інших протягом 2000 - 2004 років, було порушено її право на перевагу при купівлі цих акцій.

Відчуження акцій, вважає компанія, було здійснено з порушенням законодавства і без неї проведено.

Визначення підлягає негайному виконанню. Воно може бути оскаржене протягом 15 днів в Апеляційному суді через Печерський суд.

Суд, з метою вивчити обставини справи також зажадав в реєстратора документи, що стосуються відчуження 98,71 % акцій ЗАТ "ФК "Динамо" Київ".

Раніше російський бізнесмен Костянтин Григоришин, який, як стверджують, стоїть за офшорною компанією "Пасифик Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед", пообіцяв відібрати у Суркіса футбольний клуб "Динамо".

"Хоча в мене немає мети забрати "Динамо Київ", я заберу із принципу. У мене є мета - повернути активи, які вони під виглядом "Динамо Київ" забрали. А якщо ні - буду забирати "Динамо Київ", і заберу. Юридичні позиції в мене дуже сильні", заявив він у грудні в інтерв'ю "Українській правді".

В останні дні Григоришин уже подав кілька судових позовів щодо низки обленерго, акціями яких він раніше керував, і які пізніше цілком перейшли під контроль групи Суркіса.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Костянтин Григоришин: Зараз все "Динамо Київ" оформлено на двох людей. Я заберу його у Суркіса із принципу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування