Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Суркіс не боїться, що його звільнять, але дізнався, що в нього забирають "Динамо" зі ЗМІ

Середа, 23 лютого 2005, 20:17
Президент футбольного клубу "Динамо" Київ Ігор Суркіс в інтерв'ю СТБ заявив, що рішення Печерського суду із приводу клубу є "незаконним і чисто політичним".

Рішення "суду про те, щоб не вилучити акції, а одержати реєстр - це дві абсолютно різні речі", - сказав Суркіс. За його словами, суд хоче з'ясувати як проводилися засідання клубу з 2000 по 2004, що є рішенням "чисто політичним".

"Єдине, що мене хвилює, це те, що в нас завтра буде відповідальний матч у кубку УЄФА й такі дії впливають на моральний настрій команди", - сказав Суркіс.

"А якщо надійде пропозиція, що хтось буде краще справлятися з обов'язками (керівника клубу) ніж я, будь ласка, ми можемо розглянути це питання", - відзначив президент клубу.

В той же час адвокат ФК "Динамо" Юрій Рамазанов розповів "Українській правді", що керівники клубу "Динамо" Київ довідалися про рішення Печерського суду "як кажуть, із ЗМІ".

За його словами, "клуб не отримував жодних документів про рішення суду". "Більш того ми навіть не знали, що поводиться дане засідання суду", - сказав він.

При цьому адвокат сказав, що він передбачав, що "компанія "Пасіфік Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед", яка представляє інтереси відомого бізнесмена Костянтина Григоришина подала позов до Печерського суду".

"Я хочу, підкреслити, що я не знаю нічого про позов даної компанії та рішення суду. І в даному випадку не йде мова по будь-який арешт акцій чи майна київського "Динамо". Я передбачаю, що в порядку забезпечення позову заявника суд може накласти заборону на відчуження акцій, тобто, на подальший їх перепродаж", - сказав Рамазанов.

"І ще. Я не хотів би якимось чином образити наші судові органи. Утім, не потрібно бути юристом, щоб зрозуміти наскільки швидким було реагування на даний позов суду. За день чи два податься позов і вже на наступний день його задовольняють. У моїй практиці юриста таке відбувається вперше. Це наштовхує на сумніви стосовно незаангажованості Печерського суду", - додав адвокат.

На питання, чи мають якийсь зв`язок з рішенням суду останні коментарі віце-прем`єра Миколи Томенка, який зазначав, що "Динамо" може бути повернуто в державну власність та інтерв`ю Констянтина Григоришина, що він намагатиметься забрати у Суркіса "Динамо", адвокат не дав однозначної відповіді.

"Ці коментарі, які звучать публічно, то вони дають натяк на ці всі події, які відбуваються. Хоча, я не хочу це все пов`язувати в одну ланку. Реакція судових інстанцій може показати свою публічну лояльність тим чи іншим людям", сказав Рамазанов.

На цьому розмова з адвокатом ФК "Динамо" Юрієм Рамазанов перервалася через дзвінок до нього на мобільний телефон. Він попросив зачекати, і з того кінця слухавки почулося: "Да, Григорий Михайлович я ничего им такого не говорил…"

На цьому зв`язок перервався остаточно.


Читайте також:

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВО І ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування