Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко забере у Януковича землю у Феофанії, а у Табачника гектари під клуб

Четвер, 24 лютого 2005, 11:13
Правоохоронні органи перевірять, на яких підставах екс-прем'єр Віктор Янукович отримав від Леоніда Кучми землі у Феофанії.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Микола Томенко, коментуючи заяву Януковича на захист музиканта Яна Табачника.

Як говориться в повідомленні прес-служби Томенка, віце-прем'єр вважає, що колишній прем'єр-міністр Віктор Янукович захищає музиканта Яна Табачника не через "національне питання", а через те, що незаконно отримав землі в Феофанії.

"Я переконаний, що правоохоронні органи і міська влада Києва цього разу вже без нагадування громадськості перевірять правові підстави "подарунків" Леоніда Кучми не лише Яну Табачнику, а і Віктору Януковичу, наприклад, у "Феофанії" та інших куточках України", - вважає віце-прем'єр.

Він також зазначив, що готовий публічно обговорювати з Табачником лише земельне питання.

Віце-прем'єр переконаний, що йому вдасться повернути і 8,15 га Дніпровської набережної у Дарницькому районі Києва, які були надані в довгострокову оренду під розбудову Міжнародного творчого центру Табачника.

За проектом там має бути зведено "елітарний клуб "Честь имею" з шикарними клубом, басейном, пляжами, пірсами для яхт та автостоянками і спортивними майданчиками. Засновниками згаданого центру є відомі бізнесмени з трьох країн – Йосиф Кобзон (Росія), Ян Табачник (Україна) і Авраам Фельдер (Ізраїль).

"Причина активної публічної діяльності Табачника і його образа на мене дуже проста: в її основі лежить зовсім не національне, а земельне питання, оскільки родина акордеоніста знає, що я звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити законність виділення 8,15 га дніпровського узбережжя під будівництво та експлуатацію творчого центру", - зазначив Томенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Табачник вимагає вибачень в Томенка. Той нагадує йому про щиру чарку за Януковича

Янукович вимагає вибачень від Томенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування