Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко переатестує міліціонерів і зніме погони з паспортистів

Четвер, 24 лютого 2005, 15:16
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко доручив провести з 1 березня дострокову переатестацію всіх співробітників органів внутрішніх справ.

Про це Луценко повідомив журналістам на прес-конференції, інформують "Українські новини".

Він також сказав, що під час проведення переатестації громадяни, які мають претензії до роботи тих чи інших співробітників міліції, повинні звертатися з відповідними заявами.

Крім того, Луценко коротко розповів про деякі моменти реформування органів внутрішніх справ.

З його слів, він планує максимально проатестувати і зробити цивільними фахівцями співробітників паспортних столів, медичних установ і прес-служб органів внутрішніх справ.

Луценко також сказав, що планує реформувати Державну автомобільну інспекцію й зробити так, щоб співробітники ДАІ разом з патрульно-постовою службою займалися охороною правопорядку на дорогах і пішохідних зонах, а не стягували штрафи.

Міністр також сказав, що практично завершив призначення керівників у регіональні управління органів внутрішніх справ і зазначив, що призначені керівники повинні протягом двох місяців показати результати роботи із чотирьох напрямків.

Одними з напрямків Луценко назвав розслідування кримінальних справ з фальсифікацій на виборах президента, а також хабарництва й корупції в органах внутрішніх справ на всіх рівнях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування