Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич "подарував" мамі цілий держлісгосп з будиночками на гектар

Четвер, 24 лютого 2005, 16:07
Прокуратура заявляє, що свого часу фіктивне підприємство незаконно передало матері народного депутата Нестора Шуфрича майно Ужгородського держлісгоспу.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Закарпатської обласної прокуратури, порушено кримінальну справу за фактами незаконного володіння об'єктами нерухомості Ужгородського держлісгоспу.

Прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Роман пояснила, що "після того, як Закарпатська прокуратура провела відповідні перевірки, з'ясовано, що в березні минулого року було створено фіктивне підприємство, метою якого було незаконне придбання об'єктів нерухомості Ужгородського держлісгоспу.

У переліку нерухомості адмінбудинок, будинок лісників, рекреаційний комплекс тощо, урочище "Дубки" Ужгородського лісництва, а також мисливський будинок та мисливська вежа в Кам'янецькому лісництві та будинок в урочищі "Великодобронська дача" загальною площею майже 970 кв. м. Всі ці об'єкти перебували у власності держави.

За словами прес-секретаря прокурора, усе це майно засновники фіктивного підприємство – товариства з обмеженою відповідальністю - безкоштовно передали громадянці Шуфрич Марії Петрівні, внаслідок чого державним інтересам заподіяно великої матеріальної шкоди.

Триває досудове слідство.

22 лютого народний депутат України Шуфрич повідомив, що його мати, 72-річна Марія Шуфрич отримала повістку від УМВС України в Закарпатській області з викликом на допит.

Депутат не зазначив причини виклику, однак, називає такі дії міліції "цинічним і нелюдяним тиском". "Подібні методи та дії нової влади - це брутальна, нелюдяна боротьба із опозицією", - вважає депутат.

Читайте також:

Шуфрич не має "будиночків". Він їх будує іншим

Шуфрич підставив свою матір. У нього вже є "будиночок" у Закарпатті, і не один

Шуфрич заявляє про тиск

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування