Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук не дозволить геростратам знищити "Динамо"

Четвер, 24 лютого 2005, 16:20
Соціал-демократична партія України (об'єднана) зробить все, щоб не допустити знищення футбольного клубу "Динамо" (Київ), яке підтримують представники нинішньої влади.

Про це йдеться в заяві голови СДПУ(о) Віктора Медведчука, поширеній прес-службою партії.

"Серія заяв високих чиновників нової влади й послужливих дій судів не залишає сумнівів у тому, що дано старт кампанії зі знищення клубу "Динамо" (Київ)", - пише Медведчук.

На його думку, "особливо цинічно, що ці дії почато напередодні відповідального матчу ФК "Динамо" у кубку УЄФА". "Щоб діяти таким чином, треба зовсім не поважати почуття не лише футболістів, але й мільйонів українських вболівальників", - вважає Медведчук.

"Кожен сам обирає, як йому будувати свій імідж. Одні, вкладаючи не тільки ресурси, але й душу, створюють футбольний клуб, котрий знають і цінують в усьому світі, - інші віддають перевагу геростратовій славі його руйнівника", - підкреслює лідер СДПУ(о).

Для Медведчука "очевидно, що дії одного закордонного бізнесмена за підтримки деяких представників української влади спрямовані на фактичну ліквідацію клубу".

"Хто готовий взяти на себе відповідальність за це? Нічого ще не зробивши для розвитку українського спорту, нові чиновники рішуче узялися знищувати славу українського футболу", - ставить запитання Медведчук.

"СДПУ(о) зробить все для того, щоб не допустити подібного розвитку подій. Захистити "Динамо" (Київ) - наш обов'язок, і як уболівальників клубу, і просто - як українських громадян", - заявляє він.

Як повідомлялося, 23 лютого Печерський районний суд Києва за заявою компанії "Пасіфік Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед" виніс постанову про арешт 98,71% акцій ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" Київ".

Раніше російський бізнесмен Костянтин Григоришин, який, як стверджують, стоїть за офшорною компанією "Пасіфік Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед", пообіцяв відібрати у Суркіса футбольний клуб "Динамо".

"Українська правда"

Читайте також:

ГРИГОРИШИН ДОТРИМАВ СЛОВА Й ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Турчинов не бачить в арешті акцій "Динамо" (Київ) політики

Суркіс не боїться, що його звільнять, але довідався, що у нього забирають "Динамо", зі ЗМІ

Суркіс відправить Кравчука до Ющенка, і "Динамо" не віддасть

Читайте також інтерв'ю Григоришина:

Костянтин Григоришин: Зараз все "Динамо Київ" оформлене на двох людей. Я заберу його у Суркіса з принципу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування