Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич заплатив за мамин лісгосп мільйон, і оголосить прокуратурі "вендетту"

Четвер, 24 лютого 2005, 17:18
Народний депутат Нестор Шуфрич у відповідь на обвинувачення його матері у незаконному придбанні низки об'єктів ініціює журналістські розслідування проти Закарпатської прокуратури.

Про це йдеться в коментарі Шуфрича, поширеному його прес-службою у четвер.

За словами Шуфрича, ні він, ні члени його родини "ніколи не замовчували того факту, що в минулому активно займалися підприємницькою діяльністю".

"Підприємство, про яке йдеться в заяві прокуратури, веде багатогалузеву діяльність, в тому числі інвестування в розвиток туристичної галузі, а також в мисливський туризм на зразок інших Європейських країн в рідному для Шуфрича Закарпатті", - сказав він.

"Заява прокуратури щодо незаконності придбання об'єктів нерухомості є необ'єктивною та надуманою, оскільки залишено поза увагою такий суттєвий і важливий факт, як витрати при їх придбанні, згідно чинного законодавства, більш ніж за 1 млн. грн.", - зазначив Шуфрич.

Шуфрич також закликав журналістів звернути увагу на наявність у співробітників прокуратури "багатоповерхових котеджів, ексклюзивних автомобілів, часток в статутних фондах комерційних структур та фінансових можливостей щодо подорожей та VIP-турів на найдорожчі курорти країн світу" та поцікавитися звідки такі прибутки.

Першим фактом, який зацікавив нардепа, буде дослідження законності відібрання від дітей, хворих на церебральний параліч, ділянки в м. Мукачево по вул. Духновича, на якій нібито побудований багатоповерховий котедж, у якому проживає донька одного з керівників прокуратури області.

З проханням перевірити цей факт депутат звернувся до генерального прокурора та керівництва СБУ.

Також Шуфрич збирається перевірити інформацію щодо збору 300 000 дол. США у зв'язку із призначенням одного із керівників правоохоронних органів Закарпаття.

Читайте також:

Шуфрич "подарував" мамі цілий держлісгосп з будиночками на гектар

Шуфрич не має "будиночків". Він їх будує іншим

Шуфрич підставив свою матір. У нього вже є "будиночок" у Закарпатті, і не один

Шуфрич заявляє про тиск

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування