Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко розповість Ющенку, як Григорішин відбирає у Суркіса "Динамо"

Четвер, 24 лютого 2005, 18:51
Президент України Віктор Ющенко доручив віце-прем'єру Миколі Томенку підготувати доповідь щодо ситуації, яка склалася навколо футбольного клубу "Динамо" (Київ).

Як повідомив Ющенко журналістам, у нього також була розмова з лідером фракції СДПУ(о) Леонідом Кравчуком, у ході якої обговорювалися події, пов'язані з "Прикарпаттяобленерго" й "Полтаваобленерго".

Згадавши ситуацію на цих обленерго, куди були направлені комерційні силові підрозділи, і де були вчинені "певні незаконні дії", президент зазначив, що влада діяла за законом: ці об'єкти взяла під охорону міліція, і було сказано, що в державі має працювати суд, а не право того, хто перший надішле своє угрупування.

"Що стосується цього питання (арешту акцій ФК "Динамо" (Київ)), я хочу аналогічно поступити", - сказав президент. "Давайте звикати, що в цій країні працює верховенство права і закону", - додав він.

За словами Ющенка, він доручив Томенку зустрітися з Кравчуком.

За словами президента, йому хотілося б, щоб ситуацію навколо "Динамо" (Київ) було вирішено так само законно, як і з обленерго, по яким дані доручення, і він міг би допомогти її дозволу законним шляхом. "Я хотів би, щоб ми чинили аналогічно", - сказав Ющенко.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва прийняв ухвалу про арешт 98,71% акцій ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" (Київ).

Інтерфакс-Україна, УНІАН

Читайте також:

Медведчук не дозволить геростратам знищити "Динамо"

Луценко може висувати претензії на "Динамо"?

Суркіс відправить Кравчука до Ющенка й "Динамо" не віддасть

Суркіс не боїться, що його звільнять, але довідався, що в нього забирають "Динамо", зі ЗМІ

ГРИГОРІШИН ДОТРИМАВСЯ СЛОВА Й ВІДБИРАЄ "ДИНАМО" У СУРКІСА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування