Дружина Ющенка визначилася, чим займатиметься як перша леді

Четвер, 24 лютого 2005, 20:31
Катерина Ющенко, дружина президента України Віктора Ющенка, планує займатися гуманітарною діяльністю, зокрема, дитячою доброчинністю.

Про це вона заявила в четвер на брифінгу після церемонії нагородження членів національної збірної України серед спортсменів-інвалідів на ХХ літніх Дефлімпійських іграх.

Як повідомили в прес-службі президента України, розповідаючи журналістам про напрямки роботи свого офісу, Катерина Ющенко повідомила, що "у першу чергу, це опіка над дітьми-сиротами, дітьми, хворими на СНІД.

"Я буду намагатися зробити все можливе для інвалідів, дітей з обмеженими можливостями. І не тільки для дітей, а й для всіх людей з так званими особливими потребами", підкреслила вона.

За словами Катерини Ющенко, за останній місяць вона зустрічалася з багатьма діячами культури, мистецтв, політиками, представниками міжнародних організацій.

"Ці зустрічі допомогли сформувати головний напрямок моєї роботи - гуманітарна сфера, особливо добродійна діяльність, опіка над хворими", - сказала дружина президента України.

"Новості-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News