Григоришин не знає, де Суркіс "незаконно" ховає акції "Динамо"

Четвер, 24 лютого 2005, 20:46
Міжнародна компанія "Pacific International Sports Club Limited" (PISCL) вважає, що арешт акцій футбольного клубу "Динамо" (Київ) не тягне ніяких наслідків для повсякденної діяльності клубу.

Як говориться в прес-релізі компанії, "банківські рахунки клубу не блокуються, керівництво виконує свої обов'язки, власники акцій залишаються їхніми власниками".

"Єдине обмеження - власники тимчасово не можуть передавати свої акції іншим особам", - говориться в прес-релізі, повідомляє Інтерфакс-Україна*.

На думку керівництва компанії, "акціонери, що одержали акції сумнівним чином, прикриваються інтересами клубу й уболівальниками для захисту своїх особистих інтересів".

Юристи компанії PISCL відзначають, що арешт на акції дотепер не накладений, оскільки реєстратор відмовився надати інформацію про фактичне місцезнаходження акцій.

"22.02.2005 державний виконавець передав ТОВ "Регістр", що є реєстратором акцій клубу, постанову виконавчої служби й вимогу надати відомості про зберігача акцій, однак ця вимога не виконана", - говориться в прес-релізі.

Таким чином, говориться в прес-релізі, керівництво ТОВ "Регістр" протизаконно не виконує ухвалу суду, ризикуючи втратити ліцензію й бути притягнутими до кримінальної відповідальності.

На даний момент місцезнаходження й доля акцій ФК невідома і з ними може в цей момент відбуватися все, що завгодно, відзначається в документі.

23 лютого Печерський суд Києва прийняв ухвалу про арешт 98,71% акцій ЗАТ ФК "Динамо" (Київ). Суд задовольнив заяву представника компанії "Pacific International Sports Club Limited", що має намір подати позов про відновлення переважного права на придбання цих акцій.

Як відомо, за компанією "Pacific International Sports Club Limited" стоїть ворог власника "Динамо" (Київ) Григорія Суркіса Костянтин Григоришин.

Читайте також:

Томенко розповість Ющенку, як Григоришин відбирає в Суркіса "Динамо"

Медведчук не дозволить геростратам знищити "Динамо"

Читайте також інтерв'ю Григоришина:

Костянтин Григоришин: Зараз все "Динамо Київ" оформлено на двох людей. Я заберу його в Суркіса із принципу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування