Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Трудової України" ККД на нулі, а СПУ більше всіх виступає

П'ятниця, 25 лютого 2005, 10:05
Депутат "Нашої України" Юрій Кармазін є найактивнішим депутатом парламенту. За період з липня 2004 по січень 2005 він виступав з місця 176 разів.

Такі дані рейтингу ресурсу "Депутат", який оприлюднено у четвер.

Кармазін займає першу позицію у номінації "Оратор року". Слідом за ним іде комуніст Юрій Соломатін, у якого 45 виступів. На третій позиції - "нашоукраїнець" Борис Беспалий, у якого 72 виступи.

Загалом у цій номінації 4 "нашоукраїнці", 3 - комуністи, 2 соціалісти і один бютівець.

Кармазін також є лідером у написанні депутатських запитів. Їх на його рахунку 48. Слідом за Кармазіним у номінації "Найдопитливіший депутат" ідуть комуністи Анатолій Оржаховський (38) та Володимир Пузаков (36). 36 запитів також має "нашоукраїнець" Володимир Яворівський.

Окрім них, активно запити писали Микола Катеринчук та Георгій Манчуленко (обидва "Наша Україна"), соціаліст Микола Рудьковський, "нашоукраїнець" Микола Томенко, бютівець Григорій Омельченко та Віктор Развадовський з "Єдиної України".

Переможцем рейтингу "Законодавець року" став Василь Онопенко, який подав 56 законопроектів.

Слідом за ним іде "нашоукраїнець" Леонід Черновецький (41 законопроект) та депутат "Єдиної України" Володимир Демьохін (38). На шостому і восьмому місці опинилися тепер уже міністр Віктор Пинзеник (30 законопроектів) та Микола Томенко (28 законопроектів).

Рубрика "Перебіжчик року" на сайті не працює.

Серед депутатів мажоритарників найчастіше виступають Борис Беспалий, Віктор Мироненко (КПУ) та Володимир Яворівський.

Найбільше законопроектів написали Черновецький, Демьохін та Мойсик.

Найбільше запитів - Яворівський, Катеринчук та Манчуленко.

Серед фракцій найбільш активно з місця виступають депутати СПУ(14%), комуністів - 7,3, "нашоукраїнці" - 6,6%. Така ж ситауція з виступами з трибуни.

Законопроекти найактивніше подають за вагою фракції бютівці (6,9%), "Єдина Україна" (6,8%) та Народна аграрна фракція (5,8%).

Запити найактивніше подають БЮТ(7,5%), СПУ(7,1%) та "Наша Україна"(6,5%).

Найнижча продуктивність, судячи з таблиці, була у "Трудової України" та "Демініціатив" (можливо, через те, що фракції постійно перебували в стані переформатування і зміни назв).

Продуктивність СДПУ(о) у таблиці коливається від 0,4 до 1,7, а "Регіонів України" від 0,7 за запити до 2,5 за виступи з місця.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...