Шуфрич доведе Луценку, що він чоловік

П'ятниця, 25 лютого 2005, 10:53
Народний депутат України Нестор Шуфрич дав доручення юристам переоформити на себе нерухомість, яка оформлена на його матір.

Про це повідомила УНІАН його прес-секретар Ольга Буяновська.

Зокрема, за її словами, доручено переоформити на Шуфрича право власності на підприємство "Кремінка", яке з аукціону у Фонду комунального майна Закарпатської області придбало об'єкти нерухомості, які викликають стільки запитань.

Коментуючи слова міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який закликав Шуфрича "бути чоловіком" і протягом тижня переписати на себе всю нерухомість, яка зараз числиться за його 72-річною матір'ю, депутат зауважив: "Ми ще матимемо можливість подивитися, хто є мужчиною, а хто ні".

Як повідомляв УНІАН, 22 лютого депутат Шуфрич заявив, що його мати, 72-річна Марія Шуфрич, отримала повістку від УМВС України в Закарпатській області з викликом на допит. Депутат не зазначив причини виклику, однак, називає такі дії міліції "цинічним і нелюдяним тиском". "Подібні методи та дії нової влади - це брутальна, нелюдяна боротьба із опозицією", - вважає Шуфрич.

24 лютого, прокуратура заявила, що свого часу фіктивне підприємство незаконно передало матері нардепа Шуфрича майно Ужгородського держлісгоспу.

Порушено кримінальну справу за фактами незаконного володіння об'єктами нерухомості Ужгородського держлісгоспу.

За словами прес-секретаря прокурора, усе це майно засновники фіктивного підприємства – товариства з обмеженою відповідальністю - безкоштовно передали громадянці Шуфрич Марії Петрівні, внаслідок чого державним інтересам заподіяно великої матеріальної шкоди.

Читайте також:

Шуфрич "подарував" мамі цілий держлісгосп з будиночками на гектар

Шуфрич не має "будиночків". Він їх будує іншим

Шуфрич підставив свою матір. У нього вже є "будиночок" у Закарпатті, і не один

Шуфрич заявляє про тиск

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування